Nieuws

Arnesen: Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat hij er weer is

Arnesen: "Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat hij er weer is"

06-01-2022 11:11 Laatste update: 15:56

Frank Arnesen ziet de toekomst voor Christian Eriksen positief tegemoet. De technisch directeur van Feyenoord denkt dat zijn landgenoot snel een nieuwe club vindt. De 29-jarige spelmaker heeft zichzelf als doel gesteld om actief te zijn op het WK 2022 in Qatar.  

In het gesprek met het Deense TV2 verwacht Arnesen dat Eriksen niet lang clubloos zal blijven. Arnesen stelt dat Eriksen 'helemaal niet zenuwachtig' hoeft te zijn in de zoektocht naar een nieuwe werkgever. "Het is niet de vraag of er een club geïnteresseerd is. Het gaat erom wat Christian wil."  

"Het gaat hem erom een club te vinden die voor honderd procent achter hem staat. En waar hij de tijd krijgt om zich klaar te maken om zowel mentaal als fysiek op niveau terug te keren", tekent het medium op. "Ik vond het leuk om het interview te zien", doelt de technisch directeur op het uitgebreide gesprek dat Eriksen met de Deense omroep DRDK had. De manier waarop Eriksen zichzelf uitsprak was indrukwekkend. Voor de voetbalwereld is het fantastisch dat hij er weer is", besluit Arnesen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!