Nieuws

'Tuchel maakte al transferlijstje voor Real Madrid voordat Bayern belde'

'Tuchel maakte al transferlijstje voor Real Madrid voordat Bayern belde'

25-03-2023 12:01

Thomas Tuchel neemt de leiding over van Julian Nagelsmann bij Bayern München, maar het had weinig gescheeld of de Duitser zat bij Real Madrid. De oud-trainer van onder meer Chelsea FC zou zelfs al transferlijstjes naar De Koninklijke hebben gestuurd.

MARCA bericht dat Tuchel als topkandidaat gold om het stokje van Carlo Ancelotti over te nemen als de manager het voor gezien hield in de zomer. 'De afgelopen vijf dagen was al een transferlijst gemaakt die Tuchel bij Florentino Pérez had neergelegd voor komend seizoen. Twee dagen later werd hij echter de manager van Bayern en volgde hij Nagelsmann op', is te lezen. 

'Uiteindelijk heeft Tuchel het drie dagen volgehouden als 'nieuwe trainer' van Real Madrid. Ondertussen blijft Ancelotti zijn ding doen en wacht hij tot het einde van het seizoen voordat hij de knoop doorhakt', besluit de krant. Tuchel volgt Nagelsmann op na teleurstellende resultaten in de Bundesliga. Der Rekordmeister staat tweede achter Borussia Dortmund en een deel van de spelersgroep zou het vertrouwen in Nagelsmann hebben verloren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!