Nieuws

Bakayoko dolgelukkig na succesvol debuut bij België: 'Kende de grote sterren niet'

Bakayoko dolgelukkig na succesvol debuut bij België: 'Kende de grote sterren niet'

25-03-2023 11:35

Johan Bakayoko mocht vrijdag zijn goede vorm bij PSV voortzetten bij het Belgische nationale elftal. De rechtsbuiten wist een assist te leveren en kon na afloop zijn geluk niet op.

Bakayoko zorgde ervoor dat Romelu Lukaku zijn hattrick kon voltooien en mag spreken van een geslaagd debuut. De PSV'er blikt terug op een bewogen avond. "Ik heb even geen woorden om te beschrijven hoe ik me voel. Als nieuwe speler bij een ploeg ben je altijd een beetje bang. Ik kende de grote sterren niet. Maar ik heb de groep snel leren kennen als een echte familie. Iedereen is heel vriendelijk, dat is ideaal voor jonge spelers", stelt de speler, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

De negentienjarige speler kwam na een uur binnen de lijnen en wist direct zijn stempel te drukken. Daarmee weet Bakayoko zijn goede vorm bij PSV door te zetten bij de nationale ploeg. Trainer Ruud van Nistelrooij geeft de Belg steeds meer speeltijd bij PSV en ook bonddscoach Domenico Tedesco zal tevreden zijn over zijn nieuwe vleugelspeler. "Wat mij betreft was dit een overwinning van het hele team", meent de Duitser.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!