Nieuws

Cuco Martina (NAC) neemt het op tegen Messi: 'Een jongensdroom die uitkomt'

Cuco Martina (NAC) neemt het op tegen Messi: 'Een jongensdroom die uitkomt'

25-03-2023 11:06 Laatste update: 11:07

Cuco Martina staat dinsdag met Curaçao voor de mooiste wedstrijd van zijn leven. De aanvoerder van NAC neemt het dan op tegen wereldkampioen Argentinië in een vriendschappelijke wedstrijd. 

Argentinië speelt een aantal vriendschappelijke duels na het winnen van de WK-finale. Lionel Messi en de zijnen troffen vrijdag al Panama (2-0 winst) en nemen het dinsdag op tegen Curaçao. Martina zal hoogstwaarschijnlijk tegen Messi spelen en kan zijn geluk niet op. "Ik kan het niet geloven", zegt de speler van NAC tegenover BN de Stem. "Het is een jongensdroom die uitkomt."

Voor Martina wordt het zonder twijfel de fraaiste wedstrijd uit zijn loopbaan. "En ook nog eens uit hè. Geweldig", meent de ervaren rechtsback. Martina speelde in het verleden bij Feyenoord, Southampton, Stoke City en Everton. Argentinië en Curaçao trappen in de nacht van dinsdag op woensdag af. Richairo Zivkovic zal ook aanwezig zijn als international van Curaçao.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!