Nieuws

Feyenoord moet vrezen voor gehavende internationals: 'Hopen dat het meevalt'

Feyenoord moet vrezen voor gehavende internationals: 'Hopen dat het meevalt'

25 maart - 10:24

Feyenoord zal de adem inhouden wat betreft de blessures van Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida. De middenvelder kon niet starten tegen Frankrijk omdat hij 'niet fit' was volgens bondscoach Ronald Koeman, terwijl Geertruida met een hamstringblessure het veld moest verlaten.

Hans Kraay Jr. spreekt bij ESPN over de kopzorgen van de Rotterdammers. "Arne Slot zit als hij nu kijkt aardig in de vlekken. Ik had me best een beetje verheugd op Wieffer om te kijken of hij dit niveau aankan. Hij gaat heel makkelijk van Excelsior naar Ajax. Ik mag hopen dat het niet ernstig is, anders heeft Feyenoord wel een klein beetje zorgen."

Geertruida moest in de slotfase vroegtijdig de wedstrijd staken tegen de Fransen. Alles wijst erop dat de verdediger een hamstringblessure heeft opgelopen. Koeman stelde na afloop dat het er "niet goed uitzag". "Dat ziet een blind paard nog wel", beaamt Kraay.

Feyenoord kent een voorsprong van zes punten op de concurrentie in de Eredivisie en moet nog acht wedstrijden aan kop blijven om de landstitel te behalen. Langdurige blessures van Wieffer en Geertruida kunnen die taak bemoeilijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie