Nieuws

Feyenoord vreest na blessure Geertruida, Koeman: 'Het ziet er niet goed uit'

Feyenoord vreest na blessure Geertruida, Koeman: 'Het ziet er niet goed uit'

24-03-2023 23:30

Oranje leed vrijdag een kansloze nederlaag tegen Frankrijk en zag bovendien Lutsharel Geertruida geblesseerd het veld verlaten. Bondscoach Ronald Koeman stelt na afloop dat het er niet goed uitziet voor de verdediger van Feyenoord.

Geertruida ging in de slotfase tegen Frankrijk zitten en moest de wedstrijd vroegtijdig staken. Koeman reageerde kort, maar duidelijk op de kwetsuur van de verdediger. "Dat ziet er niet goed. Het lijkt op een hamstringblessure", aldus Koeman tegenover de NOS.

Voor Feyenoord is de blessure van Geertruida een flinke aderlating. De Nederlander verkeerde de afgelopen weken in bloedvorm en de Rotterdammers kunnen de speler goed gebruiken richting de laatste wedstrijden in de Eredivisie. Hoe ernstig de kwetsuur van Geertruida is en hoe lang de verdediger uit de roulatie ligt, is nog niet duidelijk. 

Het is voor Oranje de zoveelste klap van deze week. Zeven spelers meldden zich af wegens blessures en ziektes, bovendien staat Oranje nu onderaan in de poule met Griekenland, Gibraltar, Frankrijk en Ierland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!