Nieuws

Oud-prof Van Beukering verdacht van hennepkwekerij en geweldsdelict

Oud-prof Van Beukering verdacht van hennepkwekerij en geweldsdelict

24-03-2023 20:16

Oud-profvoetballer Jhon van Beukering (39) wordt verdacht van meerdere misdrijven. Zo zou de oud-speler van Feyenoord onder meer betrokken zijn bij meerdere hennepkwekerijen en wordt hij ook verdacht van een aantal geweldsdelicten.

Dat meldt onder meer het Algemeen Dagblad. Het Openbaar Ministerie verwijt de oud-speler van betrokkenheid bij hennepkwekerijen in Klarenbak en Deurningen. Daarnaast zou de oud-speler in april 2020 iemand hebben geslagen op het hoofd in Velp.

Vrijdag werd bij de politierechter in Arnhem bekend dat Van Beukering verdacht wordt van de misdrijven. Er waren slechts 45 minuten uitgetrokken voor de zaak, waardoor om uitstel werd gevraagd om de zaak op een ander moment voor te dragen. De verdachten, Van Beukering en twee anderen, waren niet aanwezig. 

Door psyschische problemen bij een verdachte en de coronacrisis lag de zaak lange tijd stil. "Maar uiteindelijk komt justitie aan je deur kloppen", meent de rechter. Van Beukering speelde in het verleden onder meer voor Vitesse, NEC, Feyenoord en De Graafschap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!