Nieuws

Rensch deed er alles aan, maar moest Klassieker missen: 'Schoot in mijn bovenbeen'

Rensch deed er alles aan, maar moest Klassieker missen: 'Schoot in mijn bovenbeen'

24-03-2023 20:04

Devyne Rensch baalt er nog altijd van dat hij de Klassieker moest missen. De verdediger van Ajax raakte geblesseerd op de training en kon niet op tijd revalideren.

Rensch spreekt met Ajax TV over de gemiste wedstrijd, die door Feyenoord met 2-3 werd gewonnen. Door de Rotterdamse zege lijkt een landstitel verder dan ooit bij Ajax. "Het gebeurde op de training. Ik wilde een pass geven en toen schoot het in mijn bovenbeen, mijn lies", stelt de verdediger tegenover Ajax TV. "Het voelde gelijk al niet goed. In eerste instantie denk je: klote, maar daarna komt het besef dat je De Klassieker gaat missen."

Na de tests werd duidelijk dat Rensch het duel niet zou halen. "Dan ben je wel even stil en denk je: ik ga gewoon de wedstrijd van het jaar missen. Ik kon niet eens rennen en dan weet je al dat het hem niet gaat worden. Je voelt verdriet, boosheid, van alles en nog wat, maar ik kon er niets aan doen", besluit Rensch. Ajax heeft nog acht wedstrijden de tijd om zes punten goed te maken op Feyenoord, dat de touwtjes stevig in handen heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!