Transfernieuws

'Tottenham is klaar met Conte en kijkt naar beschikbare Nagelsmann'

'Tottenham is klaar met Conte en kijkt naar beschikbare Nagelsmann'

24-03-2023 19:39

Tottenham Hotspur wil Julian Nagelsmann aan een nieuwe baan helpen. De Spurs lijken klaar met Antonio Conte en hopen dat de Duitse trainer richting Noord-Londen komt. 

The Guardian meldt dat Tottenham zo snel mogelijk de Duitser wil vastleggen. De Engelse club was in 2021 al geïnteresseerd in de trainer, maar destijds trok Bayern aan het langste eind. Nagelsmann maakte indruk bij RB Leipzig en maakte vervolgens de overstap. Destijds lieten de Spurs succescoach José Mourinho.

Conte, de manager van Spurs, vertrok na het teleurstellende 3-3 gelijkspel op zaterdag naar Italië om tijd met familie door te brengen. De Italiaan is nog altijd niet teruggekeerd op de trainingen en rond de spelers heerst de verwachting dat de manager niet meer terugkeert. Assistenten Cristian Stellini en Ryan Mason nemen voorlopig de trainingen over. Laatstgenoemde kan zelfs als interim-trainer wellicht het seizoen afmaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!