Nieuws

KNVB komt Feyenoord tegemoet in Europese week: Cambuur-uit een paar uur later

KNVB komt Feyenoord tegemoet in Europese week: Cambuur-uit een paar uur later

24-03-2023 16:33
1

De KNVB is Feyenoord tegemoet gekomen in het speelschema van de Eredivisie. De uitwedstrijd van de Rotterdammers tegen SC Cambuur van zondag 16 april is ietwat verlaat. Dat heeft alles te maken met de kwartfinales van de Europa League, waarin ze het opnemen tegen AS Roma.

Op donderdag 13 april neemt Feyenoord het namelijk in de eigen Kuip op tegen de Romeinen. Drie dagen later staat de competitiewedstrijd in Leeuwarden op het programma. Die stond op de rol voor 14.30 uur, maar wordt verlaat naar 16.45 uur. Daardoor krijgt de ploeg van trainer Arne Slot iets meer tijd om bij te komen van de Europese clash.

Daarom vindt ook het duel tussen FC Volendam en PSV op een ander tijdstip plaats. Dat stond in eerste instantie gepland om 16.45 uur, maar wordt vervroegd naar 14.30 uur. De bond meldt dat ‘de wijzigingen tot stand zijn gekomen met goedkeuring van het competitiebestuur betaald voetbal’.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!