Nieuws

El Ahmadi lovend over doorgebroken Feyenoorder: 'De puzzel is met hem compleet'

El Ahmadi lovend over doorgebroken Feyenoorder: 'De puzzel is met hem compleet'

24-03-2023 13:21
3

Karim El Ahmadi is diep onder de indruk van Mats Wieffer. De oud-speler van onder meer FC Twente en Feyenoord vindt dat de jonge middenvelder de puzzel van Feyenoord compleet maakt.

El Ahmadi speelde jarenlang op hoog niveau als verdedigende middenvelder. Op zijn oude positie ziet de huidige analist genoeg kwaliteit rondlopen in de Eredivisie. "Ik vind Edson Álvarez, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer heel goed", vertelt El Ahmadi in gesprek met Voetbal International. "Dan is Álvarez verdedigend de beste, maar Zerrouki heeft zich ook ontwikkeld tot een complete speler. Wieffer is natuurlijk het meest opvallend, die ontwikkelt zich stormachtig."

"Ik vind dat hij op Aursnes lijkt. Hij is een speler die de balans kan houden in het team", vervolgt de oud-middenvelder. "Met Quinten Timber en Orkun Kökçü speelden er twee middenvelders die toch wat aanvallender ingesteld waren. Wieffer houdt de balans én speelt veel vooruit. Hij is altijd slim en rustig aan de bal. De puzzel is met Wieffer erbij compleet bij Feyenoord", besluit El Ahmadi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!