Nieuws

Bizarre actie Cillessen-vervanger komt Valencia bijna duur te staan

Bizarre actie Cillessen-vervanger komt Valencia bijna duur te staan

05-01-2022 20:44 Laatste update: 06-01-2022 09:35

Valencia heeft woensdag met pijn en moeite de wedstrijd tegen Cartagena in de Copa del Rey gewonnen met 1-2. Een bizarre actie van doelman Jaume Domènech was een moment waarover nog lang nagepraat wordt.  

De Franse goalie was de vervanger onder de lat van Jasper Cillessen en wist de ogen op zich gericht. Toen Alfredo Ortuño klaar stond om een aan Cartagena gegeven penalty te nemen, nam hij plotseling plaats op zijn knieën. Vanuit deze merkwaardige positie lukte het hem niet om de inzet vanaf elf meter te keren.

Eerder in de wedstrijd waren de bezoekers uit La Liga op voorsprong gekomen via Carlos Soler tegen de ploeg uit de Segunda División A. Uiteindelijk zorgde Denis Cheryshev er in de 93ste minuut voor dat Valencia een blamage van jewelste bespaard bleef. Zijn doelpunt zorgde voor opluchting bij José Bordalás en keeper Domènech.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!