Nieuws

Ajax-suggestie na dreigend ontslag Nagelsmann: 'Dat zal hem wel aanspreken'

Ajax-suggestie na dreigend ontslag Nagelsmann: 'Dat zal hem wel aanspreken'

24-03-2023 06:49
1

Nu Julian Nagelsmann ontslagen dreigt te worden bij Bayern München, krijgt Youri Mulder de vraag of dit geen kans is voor Ajax. De oud-spits vind het geen verkeerde suggestie, maar de Amsterdammers lijken geen schijn van kans te maken.

Volgens de Duitse media dreigt Nagelsmann ontslagen te worden bij het Bayern van Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Daley Blind. Thomas Tuchel zou zijn opvolger moeten worden. Mulder krijgt in de studio van Ziggo Sport de vraag of Ajax geen poging zou moeten wagen voor de 35-jarige trainer. "Nagelsmann is wel een vreemde vogel. Ik denk dat Ajax, het voetbal en de historie van de club hem wel aanspreken", aldus Mulder.

Ajax stelde na het ontslag van Alfred Schreuder John Heitinga aan als zijn opvolger tot het einde van het seizoen. De kans bestaat nog steeds dat er na dit seizoen een ander voor de groep staat bij Ajax. "Het is een beetje een romantische gedachte", vervolgt Mulder. "Die jongen verdient daar vijftien à twintig miljoen euro per jaar. Hij gaat waarschijnlijk bij een grotere club dan Ajax aan de slag."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!