Nieuws

Lukkien baalt: 'Vervelend dat mensen denken dat ik minder mijn best zal doen'

Lukkien baalt: 'Vervelend dat mensen denken dat ik minder mijn best zal doen'

23-03-2023 23:37

Dick Lukkien staat volgend seizoen aan het roer bij FC Groningen, maar gaat er eerst nog alles aan doen om zijn huidige club FC Emmen in de Eredivisie te houden. De oefenmeester baalt van het feit dat er gesuggereerd werd dat hij minder zijn best zou doen, nu zeker is dat hij vertrekt uit Drenthe.

Lukkien gaat na de zomer aan de slag bij Groningen, dat ook nog alle zeilen moet bijzetten om komend seizoen in de Eredivisie uit te komen. De trainer van Emmen dacht niet aan opstappen nadat bekend werd dat hij na het seizoen vertrekt. "Voor mij was het allerbelangrijkste dat de spelersgroep verder wilde en dat ik hetzelfde gevoel had", vertelt Lukkien in gesprek met RTV Drenthe. "Dat is bepalend. De rest heb ik maar te accepteren. Ik voel de onvoorwaardelijke steun vanuit de leiding nu, al heeft dat een paar dagen geduurd."

"Het meest vervelende is dat er mensen zijn die denken dat ik minder mijn best zal doen", vervolgt Lukkien. "Dan zeg je iets over mij, terwijl ik me een enorm loyale en toegewijde trainer vind. Maar goed, dat zijn meningen en die kun je ook niet wegnemen", besluit de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!