Nieuws

'Bayern grijpt in en ontslaat Nagelsmann: Tuchel genoemd als ideale opvolger'

'Bayern grijpt in en ontslaat Nagelsmann: Tuchel genoemd als ideale opvolger'

23-03-2023 22:09 Laatste update: 22:17
5

Julian Nagelsmann is volgens Duitse media ontslagen als trainer van Bayern München. Eerder wist transferexpert Fabrizio Romano al te melden dat Der Rekordmeister in Thomas Tuchel de ideale opvolger ziet.  

Bayern staat momenteel tweede in de Duitse Bundesliga, met één punt achterstand op koploper Borussia Dortmund. In de achtste finale van de Champions League werd er afgerekend met Paris Saint-Germain, maar toch is het bestuur van Bayern niet geheel tevreden over de prestaties. Afgelopen weekend werd er met 2-1 verloren op bezoek bij Bayer Leverkusen en dat zorgde voor twijfel bij de directie.

Onder meer BILD weet nu te melden dat de wegen van Bayern en Nagelsmann definitief scheiden. De 35-jarige oefenmeester werd in 2021 nog voor een miljoenenbedrag losgweekt bij RB Leipzig. Bayern zou in Thomas Tuchel de ideale vervanger zien. De Duitser werd een half jaar geleden nog ontslagen bij Chelsea, waarmee hij een jaar eerder nog de Champions League wist te winnen. Eerder stond Tuchel ook al onder contract bij Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!