Nieuws

Gifbeker moet helemaal leeg bij Vitesse: hoofdsponsor stapt na dit seizoen op

Gifbeker moet helemaal leeg bij Vitesse: hoofdsponsor stapt na dit seizoen op

23-03-2023 17:16

eToro, hoofdsponsor van Vitesse, verdwijnt na dit seizoen van het shirt van de Arnhemmers. Het contract met de grootste sponsor loopt komende zomer af en wordt niet verlengd.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Naar verluidt verdient Vitesse zo'n één miljoen euro per jaar aan shirtsponsors. Het investeringsplatform eToro zou hier een grootste aandeel in hebben. De hoofdsponsor staat sinds 2021 op de borst bij Vitesse, maar het contract loopt op 1 juli af. "De overeenkomst met 'eToro' loopt komende zomer af", aldus een woordvoerder van Vitesse, opgetekend door het AD.

Vitesse is al wel in gesprek met mogelijke opvolgers voor het investeringsplatform. "We beschikken reeds over een goed alternatief, maar kunnen hierover pas later communiceren." Desondanks is het opstappen van de hoofdsponsor een nieuwe grote domper voor de Arnhemse voetbalclub. Vitesse zit in een overnameproces, nadat de Russische oligarch Valeri Oyf zich teruggetrokken had vanwege de oorlog in Oekraïne. Daarnaast ligt de eredivisionist ook in de clinch met Nedstede, de eigenaar van GelreDome.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!