Nieuws

Waar kan je de persconferentie van Ronald Koeman volgen?

Waar kan je de persconferentie van Ronald Koeman volgen?

23-03-2023 16:06

Bondscoach Ronald Koeman geeft donderdagmiddag om 16.30 uur een persconferentie in aanloop naar het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. Waar kan je deze persconferentie eenvoudig volgen? VoetbalNieuws vertelt het je. 

Uiteraard is de persconferentie via het LIVE-blog van VoetbalNieuws te volgen. Wil je liever de persco op televisie of YouTube volgen? Dat kan ook! ESPN zendt de persconferentie vanaf 16.30 uur live uit op ESPN 1. Het YouTube-kanaal van ESPN zendt eveneens de persconferentie uit. Een snelle link naar de uitzending via YouTube is hier te vinden. 

Koeman wordt op het persmoment vergezeld door aanvoerder Virgil van Dijk en zal het ook over de grote hoeveelheid afwezigen hebben. Het werd donderdag bekend dat Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman, Bart Verbruggen en Sven Botman zich ziek hebben afgemeld bij de KNVB.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!