Nieuws

Veerman kan zaterdag debuut maken voor PSV in besloten duel met Duitse ploeg

Veerman kan zaterdag debuut maken voor PSV in besloten duel met Duitse ploeg

05-01-2022 19:48

Aanstaande zaterdag oefent PSV tegen het Duitse Teutonia Ottensen. Kersverse aanwinst Joey Veerman kan zijn debuut maken voor de Brabanders. Het Eindhovens Dagblad meldt dat het duel niet toegankelijk is voor zowel publiek als pers.  

Het ED verzekert dat Veerman fit genoeg is om te spelen tegen de Duitse opponent en dus zijn debuut kan maken voor zijn nieuwe werkgever. Woensdag werd de 23-jarige Volendammer officieel gepresenteerd als nieuwe aanwinst bij PSV.  

Het trainingskamp naar het Spaanse Marbella ging niet door voor de formatie van trainer Roger Schmidt. Door meerdere positieve coronatesten besloot PSV in Nederland te blijven ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. 

Er is ruimte gevonden om een oefenduel te organiseren tegen de vierdedivisionist die afkomstig is uit Hamburg. Aanvankelijk stond een wedstrijd met Tweede Bundesliga-club Karlsruher SC op het programma in Spanje. PSV hervat de competitie volgende week met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De Eindhovenaren bezetten halverwege de Eredivisie de eerste plaats.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!