Nieuws

KNVB behoudt netten voor Klassieker, maar vindt oplossing voor camerastandpunt

KNVB behoudt netten voor Klassieker, maar vindt oplossing voor camerastandpunt

23-03-2023 11:48

De KNVB heeft besloten de netten te behouden tijdens de volgende editie van de Klassieker. Feyenoord en Ajax treffen elkaar op 5 april in de halve finale van de KNVB Beker. 

De KNVB besloot in de vorige editie van het duel om netten op te hangen zodat spelers niet konden worden bekogeld met objecten. Het voetbalorgaan is tevreden met de uitkomst van het plan en gaat opnieuw netten plaatsen.

Voor de kijker thuis hadden de voetbalnetten een grote impact: de netten stonden in de weg van de camera's, waardoor deze hoger werden geplaatst en voor een ietwat vreemde kijkervaring zorgden. De KNVB heeft besloten de Olympiazijde, waar de camera's zullen hangen, deze keer vrij te laten. Het zou er voor moeten zorgen dat men via de televisie geen last heeft van de netten.

Dit seizoen heeft Feyenoord de betere papieren in de topwedstrijden tegen Ajax. In Rotterdam werd het 1-1, afgelopen zondag won Feyenoord in de Johan Cruijff Arena met 2-3.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!