Transfernieuws

'Europese clubs én Feyenoord geïnteresseerd in Heracles-revelatie'

'Europese clubs én Feyenoord geïnteresseerd in Heracles-revelatie'

23-03-2023 10:44 Laatste update: 15:50

Emil Hansson is dit seizoen in bloedvorm bij Heracles Almelo en geniet interesse van Feyenoord én meerdere Europese topclubs. De Zweedse aanvaller stond al eerder onder contract in Rotterdam en kan wellicht terugkeren.

De 24-jarige speler was tot dusver goed voor vijftien doelpunten in 29 wedstrijden. Alleen Dylan Vente van Roda JC is effectiever voor het doel in de Keuken Kampioen Divisie. Het bijzondere: Hansson gaf ook al zestien assists, waarmee de speler gemiddeld bij meer dan één doelpunt per wedstrijd is betrokken.

Het Zweedse Sportbladet meldt namelijk dat onder meer Eintracht Frankfurt, 1. FC Köln, Olympique Lyon, Udinese en Feyenoord de speler nauwlettend volgen. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma stelt dat de interesse van Feyenoord nog niet in een vergevorderd stadium is. "Ik heb ook gelezen dat Feyenoord interesse zou hebben voor Hansson", zegt de bestuurder tegenover Tubantia/TC.

Heracles heeft geen haast met de verkoop van spelers. Het doel is duidelijk: promoveren naar de Eredivisie. "Daarna gaan we kijken welke spelers blijven en welke eventueel weggaan. Momenteel is het totaal niet aan de orde", besluit Hoogma. Heracles en PEC Zwolle zijn de gedoodverfde kandidaten om terug te keren naar de Eredivisie. 

@voetbalnieuwsvn Hoeveel zou Hansson moeten kosten?👇 #feyenoord #hansson #lyon #frankfurt #koln #udinese #transfer #transfernieuws #heraclesalmelo #heracles #fortunasittard #rkcwaalwijk #emilhansson #arneslot #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!