Nieuws

'Was een soort klaverjasclub bij Ajax die besliste over transfers, dat zagen we'

'Was een soort klaverjasclub bij Ajax die besliste over transfers, dat zagen we'

22-03-2023 18:36

Sjoerd Mossou verwacht een grote schoonmaak bij Ajax. De Algemeen Dagblad-journalist vindt het tevens logisch dat Gerry Hamstra vertrekt bij de Amsterdammers.

Mossou vertelt in de AD Voetbalpodcast dat hij een grote schoonmaak verwacht bij de Amsterdammers na het tot nu toe tegenvallend verlopen jaar. "Er is na de periode Overmars chaos ontstaan. Je zou denken dat ze hadden geleerd van de farce rondom het technisch hart indertijd. Maar dat hebben ze afgelopen seizoen toch weer opgetuigd met vage verantwoordelijkheden bij allemaal mensen. Het was een soort klaverjasclub bij Ajax die besliste over transfers. Dat hebben we gezien", vertelt de journalist.

Het vertrek van Hamstra als technisch manager vindt Mossou ook logisch. "Ik denk dat als je het opnieuw gaat doen, moet je ook zoveel mogelijk opnieuw inrichten. Het is ergens wel sneu voor Hamstra. Hij kwam gewoon binnen als rechterhand van Overmars. maar die man werd ineens in een soort halve technisch manager-functie gedwongen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!