Nieuws

Update: blessure van Feyenoord-middenvelder Szymanski bij Polen valt mee

Update: blessure van Feyenoord-middenvelder Szymanski bij Polen valt mee

22-03-2023 15:47 Laatste update: 15:44

Sebastian Szymanski heeft dinsdag het trainingsveld van de Poolse nationale ploeg met een blessure verlaten. Het is onduidelijk of de blessure van de middenvelder gevolgen heeft voor de herstart van de Eredivisie voor Feyenoord.

Poolse media zoals TVP Sport berichten dat Szymanski het veld vroegtijdig verliet tijdens een training. 'De omvang van de blessure van Szymanski is onbekend', stelt het medium. 'De middenvelder maakte de training van dinsdag niet af en de technische staf aarzelt om verdere beslissingen te nemen', zo luidt het.

Polen speelt vrijdag een duel met Tsjechië, waar onder meer FC Twente-speler Vaclav Cerny is opgeroepen. Het duel begint om 20.45 uur. Het is onduidelijk of Szymanski aan de aftrap zal verschijnen of überhaupt speeltijd zal krijgen. Het is te hopen voor Feyenoord dat de blessure meevalt: de middenvelder is dit seizoen waardevol voor de Rotterdammers, die nog acht wedstrijden de koppositie moeten verdedigen in de Eredivisie. Feyenoord start 2 april weer met de competitie tegen Sparta in de stadsderby.

Update: De blessure van Sebastian Szymański betreft niets ernstigs, aldus 1908.nl die zich berust op een Poolse bron. Het lijkt erop dat de middenvelder de training van Polen uit voorzorg heeft gestaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!