Nieuws

Kogel officieel door de kerk: Jansen zet handtekening onder nieuw contract bij AZ

Kogel officieel door de kerk: Jansen zet handtekening onder nieuw contract bij AZ

22-03-2023 11:23 Laatste update: 11:32
2

Pascal Jansen heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij AZ. De trainer kondigde eerder al aan dat hij zou gaan verlengen in Alkmaar, maar dat is nu ook officieel het geval.

Tijdens afgelopen nieuwjaarsreceptie bracht Jansen het heuglijke nieuws al aan iedereen die AZ ademt. Destijds was er alleen sprake van een mondeling akkoord, maar staat alles ook op papier. De oefenmeester ligt tot medio 2025 vast bij de club uit de Zaanstreek.

Sinds het vertrek van Arne Slot in 2020 staat Jansen aan het roer bij AZ en daar doet hij het meer dan aardig. Volgens de clubwebsite behaalde hij gemiddeld 1,98 punt per wedstrijd, waarvan hij er nu in totaal 121 heeft gehad.

Ook dit seizoen gaat het AZ voor de wind. De Alkmaarders schakelden afgelopen week SS Lazio uit in de Conference League en zijn daarmee kwartfinalist. In april staat het treffen met RSC Anderlecht in dat toernooi op het programma. Ook in de Eredivisie heeft AZ nog genoeg om voor te spelen. De club staat dan wel acht punten achter koploper Feyenoord, maar slechts twee achter Ajax en in punten gelijk met PSV.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!