Nieuws

Feyenoord-toekomst Szymanski onduidelijk: 'Dat ligt niet in mijn handen'

Feyenoord-toekomst Szymanski onduidelijk: 'Dat ligt niet in mijn handen'

21-03-2023 19:30
2

Feyenoord huurt Sebastian Szymanski sinds deze zomer van Dinamo Moskou. De Poolse middenvelder durft niet te zeggen of hij volgend jaar ook in De Kuip speelt.

Szymanski is dit seizoen een vaste basisspeler bij Feyenoord. De 23-jarige pool speelt voornamelijk als aanvallende middenvelder, maar ook op de flanken kan hij uit de voeten. De Rotterdammers hebben een optie tot koop op Szymanski bedongen, maar vanwege de restricties die de UEFA en FIFA aan Russische clubs hebben opgelegd is het de vraag of die überhaupt gelicht kan worden.

"We zien wel wat er gebeurt en ik probeer er nu nog niet aan te denken", aldus Szymanski tegenover Hand in Hand. "Er is nog tijd, en zoals ik zei, ben ik erg gelukkig hier in Rotterdam. Laten we maar afwachten wat er eind van het seizoen gebeurt. En bovendien ben ik niet de juiste persoon om antwoord te geven op deze vraag omdat het ook niet in mijn handen ligt."

Szymanski heeft nog een contract tot medio 2026 bij Dinamo Moskou. Het is nog onbekend waar de Pool komend seizoen actief zal zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!