Transfernieuws

Trauner reageert op contractverlenging: 'Ik ben een échte Feyenoorder geworden'

Trauner reageert op contractverlenging: 'Ik ben een échte Feyenoorder geworden'

21-03-2023 15:19

Gernot Trauner heeft vol blijdschap gereageerd op zijn contractverlenging bij Feyenoord. De Oostenrijker staat nu tot 2026 onder contract bij de Rotterdammers en kan zijn geluk niet op.

De Oostenrijker reageerde tegenover Feyenoord TV over het goede nieuws, nog geen week nadat Lutsharel Geertruida ook bekend maakte bij de koploper bij te tekenen. "Dit betekent veel voor mij en mijn familie", stelt Trauner. "Dit toont ook aan dat club mij waardeert in mijn werk en ik ben erg blij om contract met een seizoen te verlengen. We voelen ons hier geweldig op ons plek. Ik voel heel veel waardering van mensen om ons heen. Daardoor was de beslissing om te verlengen vrij makkelijk."

Trauner stond de laatste weken buitenspel vanwege een slepende blessure, maar is inmiddels weer wedstrijdfit. "Hoe de fans mij toezongen, was geweldig. Dat zorgt ervoor dat ik mij hier enorm thuisvoel. De fans, maar ook de mensen die hier bij de club werken zijn fantastisch. We doen in alle competities mee. We blijven hard werken, en dan zien we wel waar dit eindigt. Ik wil onderdeel uitmaken van de toekomst van deze club. Ik kan wel zeggen dat ik een echte Feyenoorder geworden ben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!