Nieuws

Meer contractnieuws uit Rotterdam: Feyenoord breekt het contract van Trauner open

Meer contractnieuws uit Rotterdam: Feyenoord breekt het contract van Trauner open

21-03-2023 14:11 Laatste update: 14:37
3

Gernot Trauner heeft zijn contract verlengd bij Feyenoord. De Oostenrijker heeft een akkoord bereikt over het openbreken van zijn contract, waardoor hij langer in De Kuip blijft.

Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Trauner en Feyenoord waren al langer in gesprek over een nieuw contract en dat is nu succesvol gebleken. De verbintenis van de Oostenrijker liep in eerste instantie tot 2025, maar hij heeft deze verlengd tot de zomer van 2026.

Dat is mooi nieuws voor de Rotterdammers, daags na de Klassieker-triomf. Het is overigens niet het enige contractnieuws dat de laatste dagen uit deze hoek komt. Eerder kondigde Lustharel Geertruida al aan dat hij zijn verbintenis met een jaar gaat verlengen.

@voetbalnieuwsvn Goed nieuws voor Feyenoord!👏🔴⚫️⚪️ #feyenoord #trauner #2026 #eredivisie #fy #vj #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!