Nieuws

'Griezmann baalt van mislopen aanvoerdersband en denkt na over rol bij Frankrijk'

'Griezmann baalt van mislopen aanvoerdersband en denkt na over rol bij Frankrijk'

21-03-2023 12:50
1

Antoine Griezmann is diep teleurgesteld over het feit dat Kylian Mbappé de aanvoerdersband zal dragen bij de nationale ploeg van Frankrijk. De 32-jarige aanvaller wilde tot het EK van 2024 zijn ploeg als captain leiden, maar denkt nu na over zijn toekomst bij Les Bleus

Onder meer Le Figaro en RMC Sport berichten dat de 117-voudig international ontsteld is over het besluit van bondscoach Didier Deschamps. Mbappé is niet meer weg te denken uit de nationale ploeg van Frankrijk en wist in de WK-finale nog een hattrick te maken tegen de Argentijnen. Mbappé is bij Paris Saint-Germain eveneens als leider opgestaan en mag het nu laten zien bij de nationale ploeg. 

Deschamps zou Griezmann na een gemeenschappelijk diner met de ploeg hebben uitgelegd waarom Mbappé de band gaat dragen, maar de aanvaller van Atlético Madrid is het niet eens met de redenering van de bondscoach. Het zou zo ver gaan dat de Fransman betwijfelt of hij nog een rol van waarde zal of wil spelen na het EK van 2024. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!