Transfernieuws

'Chelsea is overtuigd en werkt aan langer verblijf van veelbesproken Félix'

'Chelsea is overtuigd en werkt aan langer verblijf van veelbesproken Félix'

21-03-2023 11:46

João Félix wordt dit seizoen door Chelsea gehuurd van Atlético Madrid, maar The Blues hopen langer over de Portugees te beschikken. In Londen is men zeer gecharmeerd van de aanvaller en wordt al gesproken over een langere verbintenis. 

Volgens Relevo wil Chelsea in april definitief in gesprek met Atlético om de huurovereenkomst te verlengen. Los Colchoneros verlengen een gigantisch bedrag voor Félix wat betreft een permanente overstap. Daarom hoopt Chelsea de vleugelspeler een extra seizoen te huren. Félix pakte in zijn eerste wedstrijd voor Chelsea een rode kaart, maar heeft sindsdien de rug gerecht in de Premier League.

De verwachting is dat Chelsea 100 miljoen euro moet neerleggen voor een permanente overstap, maar een huurovereenkomst zal ook niet goedkoop zijn: de club van Graham Potter legde al elf miljoen euro neer om de speler een half seizoen te huren. Eigenaar Todd Boehly zou gecharmeerd zijn van de speler en bovendien wil Félix zelf graag zijn carrière definitief in Engeland voortzetten. In mei hopen de drie partijen definitief rond te zijn voor de zomer. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!