Transfernieuws

'Gimenez kan naar Portugal bij mogelijk vertrek Gonçalo Ramos'

'Gimenez kan naar Portugal bij mogelijk vertrek Gonçalo Ramos'

21-03-2023 10:55 Laatste update: 11:01
2

Feyenoord moet de komende zomer vrezen voor flinke interesse in Santiago Gimenez. De Mexicaanse spits heeft het de laatste weken op zijn heupen bij de Rotterdammers en dat is Benfica-trainer Roger Schmidt ook niet onopgemerkt gebleven.

Het Portugese Record prijkt met Gimenez op de voorpagina en meldt dat Schmidt de Mexicaan op een lijstje heeft staan. Het is de verwachting dat clubtopscorer Gonçalo Ramos in de zomer kan vertrekken. Indien dat gebeurt, denkt Schmidt eraan om Gimenez naar Portugal te halen. Feyenoord en Benfica deden onlangs al zaken toen Fredrik Aursnes de overstap vanuit Rotterdam maakte.

Gimenez had bij zijn komst in 2022 een periode nodig om te acclimatiseren, maar is inmiddels niet meer weg te denken bij de ploeg van Arne Slot. De goaltjesdief wist zondag nog tegen Ajax de score te openen. Gimenez werd opgehaald bij Cruz Azul en kostte slechts vier miljoen euro. Het contract van de spits loopt tot 2026 door bij Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!