Nieuws

Lang uit onvrede over Nederlands elftal-keuze Koeman met foto op Instagram

Lang uit onvrede over Nederlands elftal-keuze Koeman met foto op Instagram

20-03-2023 21:58

Noa Lang heeft zijn onvrede over de definitieve selectie van het Nederlands elftal geuit. De aanvaller van Club Brugge plaatste een foto op Instagram die boekdelen spreekt.

Ronald Koeman nam Lang wel op in de voorselectie van Oranje, maar tot een definitieve uitverkiezing kwam het niet. Ook toen maandagmiddag bleek dat Steven Bergwijn geblesseerd was afgevallen voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Gibraltar, kreeg Lang geen belletje uit Zeist. Koeman verkoos de bij Borussia Dortmund spelende Donyell Malen boven de Club Brugge-aanvaller.

Daar was Lang niet van gediend, liet hij indirect weten op zijn Instagram. De aanvaller plaatste een foto in zijn story waarop hij te zien is in een Oranje-shirt na zijn doelpunt tegen Polen in de Nations League. Daarbij plaatste de aanvaller een emoji van iemand die zijn schouders ophaalt.

Brugge-ploeggenoot Bjorn Meijer erkende tegenover VoetbalNieuws al dat Lang er meer van baalde dan hij dat hij niet bij Oranje zit. Bekijk de TikTok hieronder of bekijk de video in onze player.

@voetbalnieuwsvn Meijer denkt dat Lang ‘wat meer baalt’ dan hij 🟠🤝🔵⚫️ #meijer #lang #noalang #bjornmeijer #clubbrugge #brugge #oranje #nederlandselftal #ronaldkoeman #koeman #voetbal #voetbalnieuws #jupilerproleague ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!