Nieuws

Jans lovend over collega: 'Prestatie is echt abnormaal, het is een vechtmachine'

Jans lovend over collega: 'Prestatie is echt abnormaal, het is een vechtmachine'

20-03-2023 19:50 Laatste update: 19:49
3

Ron Jans is lovend over Arne Slot. Volgens de trainer van de Tukkers heeft zijn collega een ware vechtmachine gecreëerd die momenteel de Eredivisie domineert.

Feyenoord won zondag de Klassieker van Ajax. Jans hielp de Rotterdammers later op de avond door te winnen van AZ. Hierdoor is de voorsprong van de Rotterdammers op naaste belager Ajax maar liefst zes punten. "De prestatie van Arne is echt abnormaal", vertelt Jans tegenover RTV Oost. "Aan het begin van het seizoen was de selectie nog helemaal niet rond en kwamen er spelers binnen die maar half fit waren. Als je dan ziet wat er nu staat", spreekt Jans lovend over de koploper van de Eredivisie.

Jans gelooft dat Slot niet meer stuk kan bij de achterban van Feyenoord. "Het is een vechtmachine die geweldig als team kan verdedigen, er heel veel energie in stopt en het heel lang volhoudt. Maar ze kunnen ook goed voetballen. Arne krijgt nog wel een standbeeldje daar ergens bij De Kuip."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!