Nieuws

Eerste beelden Oranje-aankomst: de drie debutanten arriveren, Wijnaldum straalt

Eerste beelden Oranje-aankomst: de drie debutanten arriveren, Wijnaldum straalt

20-03-2023 16:52 Laatste update: 17:05

De aankomende twee weken staan weer in het teken van het Nederlands elftal en dat betekent dat de 25 Oranje Leeuwen zich weer melden in Zeist. Dat leverde al een aantal mooie beelden op. VoetbalNieuws zet de beelden van de aankomst voor je op een rij.

Voor Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Bart Verbruggen is het de eerste keer dat ze de ‘rode loper’ van Zeist meemaken. Het trio kwam apart aan, maar Ons Oranje zette het drietal wel samen in één beeld. Alle drie de spelers hebben een mooie week achter de rug. Verbruggen plaatste zich met Anderlecht voor de volgende ronde van de Conference League, waarin het AZ treft. Het Feyenoord-duo plaatste zich voor de volgende ronde van de Europa League en won de Klassieker van Ajax.

Ook Georginio Wijnaldum is weer terug bij Oranje. De middenvelder viel buiten de boot in de periode van Louis van Gaal, maar mag onder Ronald Koeman weer rekenen op een plek in de selectie.  

Ook Xavi Simons, Virgil van Dijk, Davy Klaassen, Matthijs de Ligt en Cody Gakpo werden vast gelegd bij hun aankomst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!