Nieuws

'Feyenoorders bekvechten met Klaassen in catacomben voorafgaand aan Klassieker'

'Feyenoorders bekvechten met Klaassen in catacomben voorafgaand aan Klassieker'

20-03-2023 15:47
4

Davy Klaassen is door een aantal Feyenoorders op zijn plek gezet voorafgaand aan de Klassieker. Volgens 1908.nl heeft er zich een opmerkelijk moment afgespeeld in de spelerstunnel van de Johan Cruijff Arena.

Toen de spelers klaar stonden om het veld van de Johan Cruijff Arena te betreden, liep wisselspeler Klaassen langs. De Ajacied zou zijn teamgenoten hebben opgepept met de woorden: "Kom op Ajax, dit is de kampioenswedstrijd". Dat zette kwaad bloed bij een aantal Feyenoorders, die Klaassen vervolgens op hun manier op zijn plek zette. "Wat lul jij nou joh, je zit op de bank", klonk het.

Na afloop van het duel verscheen aanvoerder Orkun Kökçü voor de camera’s die leeg liep. De aanvoerder van Feyenoord verwees naar de woorden die de Amsterdammers voorafgaand aan het duel spraken. Aannemelijk is dat Kökçü daarmee ook naar Klaassen wijst. "Geen woorden, maar daden", zei de Turk kort na de 2-3 overwinning bij ESPN. "Ik was er wel klaar mee, met al dat praten vooraf door Ajax dat zij altijd de beste zijn. We hebben het op het veld laten zien", besloot hij.

Of er nog steeds wrijving is tussen de spelers van Ajax en Feyenoord, zal blijken. Klaassen komt in ieder geval met Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer twee spelers van de Rotterdammers tegen bij Oranje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!