Nieuws

'Gesprek tussen United en Qatarese partij 'extreem positief', nieuw bod verwacht'

'Gesprek tussen United en Qatarese partij 'extreem positief', nieuw bod verwacht'

20-03-2023 15:18

Manchester United kan voor woensdagavond een bod op de club uit Qatar verwachten. Sjeik Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani krijgt steeds meer het idee dat de familie Glazer de hele club wil verkopen.

Dat meldt Sky Sports maandagmiddag. Volgens het betrouwbare Engelse medium hebben de Sjeik en Manchester United afgelopen donderdag goede gesprekken gevoerd. Zo goed zelfs dat deze als ‘extreem positief’ worden bestempeld. "De adviseurs van de sjeik zij het hele weekend bezig geweest om het nieuwe bod in elkaar te zetten. Naar verwachting gaat dat bod voor woensdagavond worden ingediend", klinkt het.

In hoeverre de familie Glazer bereid is om de hele club ter verkopen is de vraag, maar er heersen momenteel sterke verwachtingen. "Er groeit vertrouwen onder de bieders dat de familie Glazer de club wil verkopen. De vraag is nu of ze een klein deel van de aandelen willen houden, maar er heerst echt een sterk gevoel onder de bieders dat de Glazers de club in zijn geheel willen verkopen", klinkt het.

De partij uit Qatar is niet de enige gegadigde die in de race is voor Manchester United. Sir Jim Ratcliffe – de rijkste man uit Groot-Brittannië – is ook nog altijd in de race.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!