Nieuws

Van Seumeren trekt boetekleed aan na tirade: 'Is weer helemaal goed tussen ons'

Van Seumeren trekt boetekleed aan na tirade: 'Is weer helemaal goed tussen ons'

20-03-2023 12:13

Frans van Seumeren heeft excuses gemaakt na zijn woede-uitbarsting in de kleedkamer van FC Utrecht. De rijke eigenaar van de Domstedelingen raakte met Sean Klaiber in de clinch, maar de twee hebben het de volgende ochtend uitgepraat.

Het werd Van Seumeren allemaal even te veel toen Go Ahead Eagles zaterdagmiddag in de laatste minuut de 1-2 maakte tegen FC Utrecht. De eigenaar besloot om de kleedkamer op te zoeken, waar hij een geëmotioneerde selectie trof. Het leidde zelfs tot een handgemeen met Klaiber, waarna enkele spelers de twee uit elkaar moesten halen.

"Het was een stevige woordenwisseling met wat geduw over en weer. Je weet hoe dat gaat", begint Van Seumeren bij De Telegraaf. Van een verstoorde relatie is inmiddels geen sprake meer. "Ik heb met Sean zondag even apart gezeten en het is allemaal uitgesproken. We zijn goede vrienden van elkaar en het is altijd heel fysiek tussen ons. Ik geef hem ook wel eens zomaar een knuffel. En ik heb ooit meegemaakt, dat ik ergens liep en dat er ineens iemand in mijn nek hing. Dat was dan Sean. Nu liepen de emoties even hoog op, maar ik heb mijn excuses gemaakt en het is weer helemaal goed tussen ons."

Het is een wijze les geweest voor de eigenaar, die zegt nóóit meer naar de kleedkamer te gaan. Even wordt de vergelijking getrokken met Henk Fraser, die opstapte na een handgemeen met Amin Younes. "Ik denk dat je deze situaties niet met elkaar kunt vergelijken", doet Van Seumeren het af. "Ook niet, omdat Sean het heel anders heeft beleefd door onze onderlinge relatie. Je zou het kunnen zien als een vader-zoon-relatie", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!