Nieuws

Update: minderjarige Groningen-supporter die Willems klap gaf weer op vrije voeten

Update: minderjarige Groningen-supporter die Willems klap gaf weer op vrije voeten

20 maart - 17:51 Laatste update: 17:49

De politie van regio Groningen heeft de supporter die Jetro Willems op het hoofd sloeg aangehouden. De minderjarige fan misdroeg zich tijdens de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en SC Heerenveen.

Volgens de politie is de Groningen-supporter kort na de wedstrijd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd hij verhoord. De 'fan' is niet de enige persoon die is aangehouden. Ook een andere verdachte is gepakt en wordt ook verdacht van mishandeling.

Zo’n vijf minuten voor tijd ging het fout in de Euroborg. Groningen keek tegen een 0-2 achterstand aan en dat werd enkele supporters te veel. Voorafgaand aan het moment met Willems wilde een supporter het veld betreden, maar deze werd tegengehouden door een drietal stewards. Kort daarna escaleerde de situatie toen Willems verhaal ging halen.

Update: De verdachte minderjarige supporter die Jetro Willems een klap gaf is weer op vrije voeten, meldt RTL Nieuws. Een woordvoerder van de politie zei er het volgende over: "Bij minderjarigen kijken we wat scherper naar dit soort zaken." 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s