Reactie

Hartman: 'Ajax heeft het lang goed gedaan, maar nu misschien tijd voor Feyenoord'

Hartman: 'Ajax heeft het lang goed gedaan, maar nu misschien tijd voor Feyenoord'

20-03-2023 11:31 Laatste update: 12:14

Quilindschy Hartman stelt dat ‘nu misschien wel tijd is voor Feyenoord’. De linksback heeft zich daags na de Klassieker bij Jong Oranje gemeld en kijkt terug op een 'bijzondere' dag.

Hartman heeft een bewogen week achter de rug. De verdediger van Feyenoord moest het Europa League-duel tegen Shakhtar Donetsk nog laten schieten wegens ziekte, maar stond tegen Ajax weer gewoon in de basis. Dat was van korte duur, aangezien Arne Slot hem na 25 minuten al na de kant haalde. Dat kwam niet door zijn voetballende prestaties, maar doordat hij dicht tegen een rode kaart zat.

"Het was gewoon top. We staan eerste met een voorsprong van zes punten", begint Hartman in gesprek met VoetbalPrimeur. De verdediger wordt gevraagd of hij het de aanwezige Ajacieden bij Jong Oranje in gaat wrijven. "Wij doen het goed, zij hebben het heel lang goed gedaan en nu gaat het daar wat minder. Dat is voetbal. Nu is het misschien tijd voor Feyenoord", besluit hij.

Het is de eerste keer dat Hartman voor Jong Oranje speelt. Dat had ook anders kunnen zijn, aangezien Ronald Koeman hem ook had opgenomen in de voorselectie van het grote Oranje.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!