Reactie

Clasie krijgt uitleg van de bondscoach: 'Natuurlijk baal je, het is zoals het is'

Clasie krijgt uitleg van de bondscoach: 'Natuurlijk baal je, het is zoals het is'

20-03-2023 11:01

Jordy Clasie baalt ervan dat hij geen onderdeel uitmaakt van de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De middenvelder van AZ heeft een gesprek gehad met bondscoach Ronald Koeman.

De naam van Clasie was één van de 37 die prijkte op de lijst van de voorselectie van Oranje. Afgelopen vrijdag werd bekend welke twaalf spelers er af zijn gevallen, waar de aanvoerder van AZ er één van is.

"De bondscoach heeft me gebeld en uitgelegd waarom ik er niet bij zit", begint een teleurgestelde Clasie na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente voor de camera’s van ESPN. De spelverdeler vindt het vanzelfsprekend jammer. "Natuurlijk baal je, maar het is zoals het is. Ik richt me nu volledig op AZ."

Naast dat hij geen onderdeel uitmaakt van de selectie van Oranje, viel ook het resultaat tegen Twente tegen. "In de eerste twintig minuten zijn we op alle vlakken afgetroefd en krijg je ook twee goals om je oren. Dat is typerend voor vandaag en daarom verlies je de wedstrijd ook", besluit Clasie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!