Nieuws

Mourinho heeft eerste transferwinst binnen: Arsenal-huurling komt over

Mourinho heeft eerste transferwinst binnen: Arsenal-huurling komt over

05-01-2022 14:18 Laatste update: 18:01

AS Roma heeft zijn eerste aanwinst in de winterse transferperiode binnen. De ploeg van José Mourinho heeft zich verzekerd van de diensten van Ainsley Maitland-Niles. Hij komt op huurbasis over van Arsenal.  

De BBC meldt dat de 24-jarige middenvelder is afgereisd naar Italië voor de medische keuring. Indien er geen problemen aan het licht komen, tekent de Engelsman tot het einde van het seizoen bij I Giallorossi. In een eerder stadium hekelde Maitland-Niles zijn beperkte rol. 'Het enige wat ik wil is ergens heen waar ik gewild ben en ik kan spelen', schreef hij op zijn Instagram-pagina. 

Onder manager Mikel Arteta kwam de vijfvoudig international van Engeland dit seizoen tot acht Premier League-wedstrijden namens The Gunners. Afgelopen seizoen werd hij nog verhuurd aan West Bromwich Albion. Bij de Romeinse ploeg gaat Maitland-Niles opnieuw samen spelen met Henrikh Mkhitaryan. De Armeen speelde tot 2020 zijn wedstrijden voor Arsenal. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!