Nieuws

'Sampdoria-dagen van Ihattaren geteld, verhuurperiode in Nederland is optie'

'Sampdoria-dagen van Ihattaren geteld, verhuurperiode in Nederland is optie'

05-01-2022 10:55

Mohamed Ihattaren is binnenkort geen speler van Sampdoria meer, meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant keert de negentienjarige spelmaker op korte termijn terug naar Juventus. De Turijnse grootmacht gaat op zoek naar een oplossing voor Ihattaren.

Juventus erkent dat het een fout heeft gemaakt door Ihattaren direct te verhuren aan Sampdoria. De geboren Utrechter keert binnenkort terug bij De Oude Dame, maar het lijkt er niet op dat hij zich daar bij de A-selectie zal voegen.

De Telegraaf stelt dat Juve er 'alles' aan doet om mee te werken aan een oplossing voor de rest van het seizoen. Daarbij zou ook een verhuurperiode in Nederland ook een optie zijn. Het is niet duidelijk of er clubs concreet zijn voor Ihattaren, die bij Juventus nog een contract heeft tot medio 2025.

Ihattaren was bij PSV op een dood spoor beland na een reeks aan incidenten, waarna Juventus hem afgelopen zomer voor een relatief laag bedrag oppikte. De Italiaanse club verhuurde hem meteen aan Sampdoria. Bij de nummer vijftien van de Serie A zat Ihattaren slechts één keer op de bank, voordat hij van de radar verdween. Inmiddels traint de linkspoot individueel in Nederland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!