Nieuws

Berghuis trekt conclusie na verloren Klassieker: 'Ze hebben het goed voor elkaar'

Berghuis trekt conclusie na verloren Klassieker: 'Ze hebben het goed voor elkaar'

19-03-2023 17:13
3

Steven Berghuis kan niet anders dan concluderen dat Feyenoord de zaken goed op orde heeft. De middenvelder maakte indruk met zijn spel in de Klassieker, maar kon er niet voor zorgen dat de Amsterdammers er een resultaat aan overhielden (2-3).

"We hadden een goede fase in de eerste helft, maar de tweede helft begonnen we halfslachtig", begint een zichtbaar teleurgestelde Berghuis voor de camera’s van ESPN. "Die 2-2 geeft brandstof aan Feyenoord en neemt het bij ons weg."

"Feyenoord speelde goed met de backs aan de binnenkant. Daardoor hadden we het niet onder controle", vervolgt de voormalig speler van de Rotterdammers, die kijkt naar de toekomst. "Als je heel reëel bent met het programma’s van beide ploegen in acht nemend, dan wordt het wel lastig. We kijken of het genoeg is, maar soms moet je gewoon credits geven aan de tegenstander. Ze hebben het goed voor elkaar, gefeliciteerd."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!