Transfernieuws

Feyenoord vindt oplossing in Keuken Kampioen Divisie voor pechvogel Conteh

Feyenoord vindt oplossing in Keuken Kampioen Divisie voor pechvogel Conteh

05-01-2022 10:44

Feyenoord heeft Christian Conteh opnieuw verhuurd. De Rotterdammers stallen de pijlsnelle aanvaller bij FC Dordrecht, nadat een tijdelijk verblijf bij SV Sandhausen uitliep op een teleurstelling.

In het afgelopen half jaar speelde Conteh nog op huurbasis voor SV Sandhausen, maar in Duitsland kon hij niet imponeren. Conteh kwam tot slechts vier duels in de Tweede Bundesliga, waarvan hij geen enkele keer in de basis startte. Feyenoord haalde de buitenspeler terug en stalt hem nu bij Dordrecht, de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. De Stadionclub hoopt dat Conteh daar wel tot speelminuten kan komen.

Feyenoord nam de Duister anderhalf jaar geleden over van FC St. Pauli. Sindsdien wordt Conteh geteisterd door blessures, waardoor hij zijn potentie nog niet waar heeft kunnen maken. De linksbuiten ligt nog tot medio 2024 vast in Rotterdam-Zuid.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!