Nieuws

Kökcü haalt uit: 'Geen woorden maar daden, ze denken altijd dat ze de beste zijn'

Kökcü haalt uit: 'Geen woorden maar daden, ze denken altijd dat ze de beste zijn'

19-03-2023 16:58 Laatste update: 17:11
1

Orkun Kökcü heeft na afloop van de Klassieker een sneer uitgedeeld naar Ajax. De aanvoerder van Feyenoord vond dat de Amsterdammers teveel praatjes hadden in aanloop naar de topper, die de Rotterdammers uiteindelijk met 2-3 wonnen.

"Het maakt me helemaal niks uit hoe die wedstrijd ging", reageert Kökcü na afloop van de wedstrijd. "Ik was er persoonlijk wel een beetje klaar mee, dat ze heel de tijd praten voor de wedstrijden en denken dat ze altijd de beste zijn. Geen woorden maar daden, dat is Feyenoord en dat hebben we vandaag ook weer laten zien", aldus de captain van Feyenoord.

Geertruida kopte in de slotfase de winnende treffer tegen de touwen, na een hoekschop van Kökcü. "Geertruida is waar Feyenoord voor staat. Hij komt 200 meter van het stadion vandaan. Het is een hele goede jongen en ik blij dat hij mee mag naar Oranje."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!