Nieuws

PSV-opstelling bekend: De Jong en El Ghazi keren terug voor treffen met Vitesse

PSV-opstelling bekend: De Jong en El Ghazi keren terug voor treffen met Vitesse

19-03-2023 16:00 Laatste update: 16:01

Ruud van Nistelrooij heeft voor het treffen met Vitesse zijn opstelling op twee plekken gewijzigd. Bij PSV keert Luuk de Jong na een enkelblessure weer terug in de basis, net als Anwar El Ghazi.

De terugkeer van de twee aanvallers betekenen dat Johan Bakayoko en Guus Til plaats moeten nemen op de bank. El Ghazi en De Jong zullen samen met Fábio Silva de aanvalslinie vormen. Thorgan Hazard zit ook weer bij de selectie van de Eindhovenaren, al begint de Belgische aanvaller op de bank in Arnhem. PSV kan profiteren van puntverlies dat Feyenoord, Ajax of beide teams gaan oplopen in de Klassieker.

Phillip Cocu kiest in de Vitesse-opstelling voor de gebruikelijke namen. De oefenmeester treft in PSV zijn oude club, net als Nicolas Isimat-Mirin en Marco van Ginkel. Er zal om 16.45 uur worden afgetrapt in de GelreDome.


Opstelling Vitesse: Scherpen; Flamingo, Oroz, Isimat-Mirin, Cornelisse; Van Ginkel, Meulensteen, Tronstad; Manhoef, Bero, Kozlowski.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; El Ghazi, De Jong, Silva.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!