Nieuws

Derby van het Noorden gestaakt: Groningen-supporter geeft harde klap aan Willems

Derby van het Noorden gestaakt: Groningen-supporter geeft harde klap aan Willems

19-03-2023 14:14 Laatste update: 14:23

De deby tussen FC Groningen en sc Heerenveen is stilgelegd na misdragingen van een deel van het thuispubliek. Nadat er onrust ontstond op de tribune probeerde Jetro Willems de supporters te kalmeren, waarna de linksback een flinke klap kreeg van een fan.

Bij een 0-2 tussenstand wilde een thuissupporter het veld betreden en dus besloot Willems de boel te sussen. Het goede gebaar van Willems werkte niet. De linksback kreeg een hard klap, waarna er meerdere Groningen-spelers zich gingen bemoeien met de situatie. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük kon niets anders doen dan de wedstrijd staken en dat deed hij dan ook.

Eerder dit jaar werd er al eens een wedstrijd gestaakt in De Euroborg, destijds tegen SC Cambuur. In die wedstrijd zochten supporters ook de confrontatie op en betraden het veld. De bal rolt inmiddels weer in de Derby van het Noorden, waar Heerenveen met 0-2 aan de leiding gaat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!