Nieuws

'Bijlow op de weg terug: doelman keert komende week terug op het trainingsveld'

'Bijlow op de weg terug: doelman keert komende week terug op het trainingsveld'

19 maart - 13:48 Laatste update: 13:53
0

Justin Bijlow keert komende week weer volledig terug bij Feyenoord. De doelman trainde al wel weer mee, maar mocht nog niet intensief trainen aangezien hij nog herstellende was van een polsblessure.

ESPN-commentator Jan Joost van Gangelen bevestigt het nieuws in aanloop naar de Klassieker dat Bijlow komende week weer volledig meetraint. Feyenoord gaat de komende weken een druk schema tegemoet. De opluchting zal in Rotterdam dus groot zijn dat de doelman het restant van het seizoen er weer bij is. Zondag is de doelman wel aanwezig in de Johan Cruijff ArenA als Feyenoord het opneemt tegen Ajax. Onder de lat zal dan Timon Wellenreuther staan.

In Februari kwam het nieuws naar buiten dat Bijlow op de training zijn pols had gebroken en dus meerdere weken er uit lag. Onder andere de topper tegen PSV (2-2) moest de keeper laten schieten. Begin dit seizoen raakte Bijlow ook al gebleseerd waardoor het het WK in Qatar aan zich voorbij moest laten gaan. Wanneer Bijlow weer definitief plaats neemt onder de lat is nog onduidelijk.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie