Live

LIVE: Feyenoord wint voor het eerst in achttien jaar in de Arena (gesloten)

LIVE: Feyenoord wint voor het eerst in achttien jaar in de Arena (gesloten)

19 maart - 13:20 Laatste update: 16:31
15

Ajax en Feyenoord trappen zondag om 14.30 uur af voor deze extreem spannende editie van de Klassieker. De Rotterdammers zijn koploper en kunnen een enorme stap zetten naar de landstitel bij een overwinning. Ajax kan met een zege juist de koppositie overnemen van Feyenoord. Mis niets van deze fantastische kraker bij het LIVE-blog van VoetbalNieuws!

Trainer John Heitinga beschikt over een volledig fitte selectie bij de Amsterdammers, alleen de langdurig geblesseere Ahmetcan Kaplan is afwezig. Het is de verwachting dat Heitinga weinig afwijkt van de ploeg die de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie met een overwinning naar zich toetrok. Calvin Bassey en Steven Bergwijn maken de laatste tijd een betere indruk dan voorheen en zullen naar alle waarschijnlijkheid starten.

Arne Slot moet het zondag in ieder geval zonder Justin Bijlow, Patrik Walemark en Jurriën Timber stellen. Gernot Trauner is op tijd hersteld van zijn blessure en zal naar alle waarschijnlijkheid aan de aftrap staan. Slot hoopt ook te kunnen rekenen op Quillindschy Hartman en Marcos Lopez. Bij de Rotterdammers zullen de ogen vooral gericht zijn op Orkun Kökçü en Santiago Gimenez, de spits die momenteel in topvorm verkeert.

Opstelling Ajax: Rulli, Timber, Bassey, Álvarez, Wijndal, Bergwijn, Taylor, Tadic, Sánchez, Kudus, Berghuis

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kokcu; Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie