Nieuws

Ibrahimovic gaat in op zijn toekomst: '“Als ik me goed blijf voelen, ga ik door'

Ibrahimovic gaat in op zijn toekomst: '“Als ik me goed blijf voelen, ga ik door'

19-03-2023 10:50 Laatste update: 10:50

Zlatan Ibrahimovic maakte zaterdagavond na veertien maanden weer zijn rentree in de basis van AC Milaan en bekroonde dit door vanaf elf meter te scoren. De Zweed geeft aan dat zo lang hij zich goed voelt, door wil gaan met voetballen.  

Door zijn doelpunt op 41-jarige leeftijd pakte hij het record af van Alessandro Costacurta als oudste doelpuntenmaker voor Milaan. I Rossoneri verloor echter de wedstrijd met 3-1 van Udinese waardoor de Zweed weinig waarde hecht aan zijn record. "Mijn doelpunt heeft geen punten opgeleverd en dat had ik natuurlijk liever gewild", vertelde Ibrahimovic bij Sky Italia. "Maar ik ben er trots op dat ik in de geschiedenisboeken sta bij deze club, want Milan is een geweldige club met een geweldige historie. Er zijn hier veel grote spelers geweest en dat mijn naam daar ook bij staat, betekent heel veel voor me."

Ibrahimovic gaat tegenover het medium ook in op zijn sportieve toekomst. "Als ik me goed blijf voelen, wil ik doorgaan", vertelt de Zweed die in oktober 42 wordt. "Zij die nog fit waren en toch met pensioen gingen, hebben spijt gekregen. Ik heb veertien maanden lang geleden, nu heb ik de kans om mezelf weer te laten zien. Ik ben gelukkig bij Milan en het ligt natuurlijk ook aan wat de club wil, maar ik voel me hier goed."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!