Nieuws

Carragher stelt dat Conte aanstuurt op ontslag: 'Moeten hem uit lijden verlossen'

Carragher stelt dat Conte aanstuurt op ontslag: 'Moeten hem uit lijden verlossen'

19-03-2023 09:12

Jamie Carragher heeft geen goed woord over voor Antonio Conte na zijn uitbarsting zaterdagmiddag. De Italiaan brandde zijn ploeg volledig af en zou volgens de analist aansturen op een vertrek.

Conte sprak na het 3-3 gelijkspel tegen Southampton over een onacceptabele vertoning. "Ik zie egoïstische spelers die elkaar niet willen helpen en niet met hun hart spelen. We staan met elf spelers op het veld, maar we zijn geen team. Je moet met vuur en met je hart spelen." Waar Carragher zich nog kon vinden in deze woorden van Conte, foeterde de Italiaan ook woorden die volgens de Engelsman niet door de beugel konden. "Bij Spurs zijn ze niet gewend om voor iets belangrijks te spelen", zei Conte. "Ze willen blijkbaar niet met stress en druk spelen. Dat is het verhaal van Tottenham. Ze hebben al twintig jaar dezelfde eigenaar, maar nog nooit iets gewonnen. Waarom is dat?"

Carragher stelt dat Conte hier een stap te ver ging en aan zou sturen op een ontslag. 'Conte doet er alles aan om ontslagen te worden in de interlandperiode', schreef voormalig Liverpool-verdediger op Twitter. 'Spurs zou Conte uit zijn lijden moeten verlossen en hem vanavond moeten ontslaan.' Later voegde Carragher nog wat extra context toe. 'Zijn punt dat Spurs al lange tijd niets wint, klopt, maar zo praat je niet over je eigen club. Zeker niet als je daar zoveel geld verdient. De opmars van Arsenal, nadat Spurs vorig seizoen boven hen eindigde, haalt veel van zijn argumenten onderuit', schreef Carragher.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!