Nieuws

Liverpool dient verzoek in en wil Carabao Cup-duel met Arsenal uitstellen

Liverpool dient verzoek in en wil Carabao Cup-duel met Arsenal uitstellen

04-01-2022 20:55

Liverpool heeft een verzoek ingediend om de halve finale van de Carabao Cup tegen Arsenal van aanstaande donderdag uit te stellen. De ploeg moet veel spelers missen vanwege een coronabesmetting.

Via de officiële kanalen maakt Liverpool bekend dat het verzoek tot uitstel inmiddels is ingediend. Dinsdag kwamen er meerdere positieve coronatests binnen, na het grote aantal besmettingen waarmee de club al te maken heeft. De training van het eerste elftal ging dinsdag niet door. Liverpool heeft alvast een verzoek ingediend om de wedstrijd uit te stellen, zodat de meereizende fans hier rekening mee kunnen houden.

Er wordt bekeken of de aangedragen reden, een tekort aan spelers, daadwerkelijk te rechtvaardigen is. Liverpool geeft aan dat het volgens de richtlijnen niet genoeg spelers heeft om in actie te komen. Het wil daarnaast voorkomen dat de uitbraak zich verder uit gaat breiden en vindt dat het daarom een goed plan is om de wedstrijd uit te stellen.

Er wordt naar verluidt snel een beslissing genomen over het al dan niet doorgaan van de wedstrijd tussen Arsenal en Liverpool.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!